Målpris og Årets Sørlending

Share

«Å håyyy adde samen. For en dage det hive vore i dag. I fyrmiddag fekk eg tlf at eg va årets sørlands kjendis åsså va eg ti flateland å der fekk eg målprisen. Mange takk adde samen for flotte tilbakemeldingar». Slik skreiv Tor Espen Helle på Facebook i dag.

Å bli kåra til «Årets sørlandskjendis» og å få målprisen same dagen kan nok bli mykje for nokon kvar. Når ein ser på dei som var nominerte til Årets sørlandskjendis, er det nok mange som på ulike måtar har stått sterkt, men ingen slo altså Tor Espen. Det seier litt om kor sterkt programmet på TV har vore. For her var det mange kjende namn:

Marte Wulff (33)
Zlatko Tripić (22)
Lila Elveseter Abrahamsen (12)
Toffen Gunnufsen (53)
Raylee (Charlotte Kristiansen, 17 år)
Alejandro Fuentes (27)
Cecilie Thunem-Saanum (42)
Thor Hushovd (36)
Siri Tollerød (27)
Erlend Ropstad (40)
Veronica B. Vallenes (35)
Steinar J. Olsen (44)
Sarita Sehjpal (47)
Bartek Kaminski (36)
Terje Formoe (65)

Her er lenke til artikkelen om dei nominerte: http://www.fvn.no/kultur/Na-kan-du-stemme-pa-Arets-sorlandskjendis-2725195.html

Gratulerer så mykje, Tor Espen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.