Avlyst igjen

Share

Veret kan ein ikkje gjere så mykje med, ein må bare tilpasse seg. Tidleg måndag sende eg program til avisa for kvelden i kveld, programmet for i morgon var klart alt før helga, det tok Ronny og Britta Lise seg av.

Men ved to-tida i dag fekk eg telefon frå Ørnulf. Han bekrefta det eg var redd for. Det har vore uråd å få inn nrk og valle radio dei siste dagane, så eg tenkte nok litt på at det kom til å bli usikkert med kveldens program. -Me må bare avlyse, sa han, og skulle kontakte Britta Lise for sende ut melding på facebook. Eg la ut melding på Setesdalswiki og varsla dei eg skulle ha med meg. -Vi får kome att sterkare neste veke, sa Eh Ka Mwe Sein.

På facebook fekk vi og sjå eit bilete Jørund Georg hadde teke av sendaren på Ljom litt tidlegare i vinter, heilt gøymd i snø. Ingen kunne kome opp der i dette veret, så heller ikkje NRK sender på FM no. Sendarane står på same staden.

Ja, ja, eg fann meg ei bok på biblioteket i staden og dukka ned i Ottar Grepstads Historia om Ivar Aasen. Godt skrive og interessant bilete av ein mann som betydde mykje for landet vårt, faktisk er det hans skuld at du les dette på nynorsk.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.