Kjell Ingolf i Valle Radio

Share

I morgon kveld klokka 18.30 vil Kjell Ingolf Ropstad vere med på telefonen i Valle Radio og fortelje frå turen han har hatt i USA med justiskomiteen.

På Facebooksida hans har han nokre små innspel frå turen:

22. januar
Møte med FBI og organisasjoner som kjemper mot menneskehandel. Anslår at man tjener $ 670.000 i året på en prostituert. En brukerdose kan du bare selge en gang, et menneske kan du selge om og om og om igjen.. Vår tids slaveri!

20. januar
Kan ikke nekte for at dette besøket blir artig. — på Google Mountain View office.

19. januar
Feirer Martin Luther King day og har hatt besøk av Nancy Pelosi,
tidligere Speaker i Representantenes hus i USA. Stas! — i San Francisco, California.

Kari Henriksen var og med på turen. Ho skreiv dette på Facebooksida si 20. januar:

Flott seminar i dag. Var hos generalkonsulen og hadde ti gjester, en advokat som hadde jobbet mot dødsstraff og for avkriminalisering av Marihuana hele sitt liv. Straffeloven var helt urimelig på flere punkter, det var unge, svarte og brune, som ble satt i fengsel. De kom nok mange fra dem jeg så på vei inn til byen i går. Det var også en norskættet spesialetterforsker, special agent, i narkotikapolitikk der. De hadde forskjellig syn saken, men vi fikk lære masse om hvordan rettssystemet fungerer. Og så kom Nancy Pelosi på besøk! USA s mektigste kvinne, rundt 75 år gammel. Engasjert, hyggelig og politisk. Snakket om arven etter Martin Luther King, hun var med på marsjen for 51 år siden, hun tar nå bra og barnebarn med seg for at de skal lære. Det er vanskelig å forstå for dem i dag, hvordan det var. Om litt skal det være marsj i Selma, og dit skulle hun. I dag var det nemlig Martin Luther King dag, fridag med masse arrangementer rundt omkring. Etterpå tok jeg meg en tur med hopp på hopp av buss, satt oppe og tiner meg nå under dyna, men kjørte over Golden Gate broen og kjørte gjennom Tenderloin distriktet, der jeg kom i går, teaterdistriktet, var såvidt innom Japandistriktet. Gatene går opp og ned, skal kjøre cable car før jeg kjører hjem! her er link til mer om henne: http://no.m.wikipedia.org/wiki/Nancy_Pelosi

Så eg reknar med at det blir litt å snakke om i morgon kveld.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.