Litt om onsdagssendingane i 2014

Share

Eg tenkte eg skulle skrive litt om onsdagssendingane i 2014. Det var 15 slike sendingar våren 2014. Vi starta klokka 19 med Tankar frå Bibelen, deretter var det Kommunen informerer med tilsette frå Valle kommune som var i studio.

Så kom programleiarens time. Der hadde programleiarane ulikt opplegg, nokre gonger ein gjest heile timen, andre gonger meir nyhetstime-opplegg for timen. I timen mellom klokka 20 og 21 hadde vi mange gjester våren 2014, nokre på telefonen, andre i studio: Erik Berglihn, Jon Ola Rysstad, Kjell Nomeland, Jon Rolf Næss, Merethe Hjemdahl, Ingebjørg Godskesen, Vidar Helle, Kirsten Bråten Berg, Arne Holskog, Knut Erik Paulsen, Arvid Gjerden, Johnny Augland, Monica Kelly Sundt, Terje Greibesland, Anders Tveit, Vidar Homme, Sigurd Haugsgjerd, Øyvind Thomassen, Leif Kvinlog, Tor Espen Helle, Geir Lippestad, Anne Dorte Carlson og Anne Lise Limann.

I tillegg var det nokre gonger opptak frå tidlegare sendingar, mellom anna hadde Kåre eit arkivopptak frå samtale mellom Tarald Nomeland og Lars Jonson Rysstad. Vi formidla og talen då Hallvard T. Bjørgum vart tildelt St. Olavs Orden. I tillegg var det overføring av kommunestyremøta.

Hausten 2014 kom vi seint i gang, som eg skreiv om tidlegare. I tillegg var det bare sending annankvar onsdag. Men det vart fire sendingar med desse gjestene: Arne Tronsen, Signe Sollien Haugå, Tonhild Kråkenes, Hans Georg Kohler, Astrid Nomeland, Åse Ingebjørg Flateland og Silje Schei Tveitdal. I tillegg vart det sendt eit opptak av ein samtale med Ånund Lund.

Dette var bare onsdagssendingane. I tillegg kom tysdagssendingane. Dei skal eg skrive litt om i morgon.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.