Om tysdagssendingane i 2014

Share

Eg lova at eg skulle skrive litt om tysdagssendingane i 2014. Våren 2014 var det 18 tysdagssendingar. Hausten 2014 var det 11 tysdagssendingar.

I utgangspunktet var tysdagssendingane tenkt å vere p2 i Valle Radio, kultur og kristenliv. Men det er 17 år sidan, og dei har nok endra seg noko med tida. Det som er fast, er kvarteret og Over ein open Bibel, som er starten på tysdagssendingane og så er det Møteplassen, Postludium og kyrkjebakken som er slutten på programmet. Men mellom desse faste avdelingane, frå 18.30 til 20.00 har det vore mange ulike innslag.

Ettersom vi frå januar tok til å starte onsdagssendingane klokka 19 og difor mista den aktuelle timen, vart det ofte ein aktuell halvtime eller time tysdagskveldane. Våren 2014 starta vi opp ein serie vi kalla Grunnloven 200 år. Elles var det Country Gospel Timen med om lag ein gong kvar månad.

Over ein open Bibel og Møteplassen får vi frå Norea, medan Country Gospel Timen er det Per Govertsen frå Arendal som lagar. Desse programma kan vi laste ned og bruke fritt. Det gjer at det er mindre av dei tre timane vi må lage lokalt. Men ettersom kyrkje og kristenliv er tema desse kveldane, kan ein greitt bruke slike programtilbod.

Frå hausten 2014 starta vi også opp med burmesisk halvtime i Valle Radio. Det betyr at sendingane tysdagskvelden tek til 17.30, altså ein halv time tidlegare enn vi starta før. Det vart ikkje så mange sendingar på burmesisk, ettersom vi ikkje starta før i oktober, men 10 halvtimar på burmesisk er ein fin innsats av dei to som laga programma.

I morgon skal eg skrive litt meir spesielt om kven som var med tysdagskveldane i programma våre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.