SP-lista i Valle 2015

Share

I kveld kom ordførar Tarald Myrum i studio i Valle Radio for å presentere lista som nominasjonsmøtet til Valle senterparti vedtok på møte måndagskvelden 26. januar 2015. Han kunne opplyse at partiet så vidt har kome i gang med programarbeid, målet er å få det i trykken før sommarferien. Bare to av dei som no er med i Senterpartiet si gruppe i kommunestyret har blitt med vidare, det er han sjølv og Margit Dale. Elles er det ei blanding av unge og eldre kandidatar til valet.

Det er ei glede å kunne presentere lista også her på bloggen:

1. Tarald Myrum
2. Tarald Myrum
3. Åse Ingebjørg Flateland
4. Åse Ingebjørg Flateland
5. Tor Espen Helle
6. Margit Dale
7. Georg Sørmo
8. Malmfrid Nyborg Homme
9. Stein Føreland Straume
10. Ketil A. Homme
11. Torbjørg Hovet
12. Lars Tarald Myrum
13. Liv Gyro Brokke Homme
14. Henri Tore Viki

Det vart bare ein kort visitt i studio denne gongen, Tarald fekk seg ei kraftig forkjøling på turen til Vinje for å sjå på hytteturisme sist veke og har vore sjuk sidan då. Så han skunda seg heim att etter å ha presentert lista.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.