Du lurer vel

Share

Du lurer vel kvifor det ikkje har vore noko på bloggen sidan tysdag. Den enkle grunnen er at onsdag morgon fall eg på isen utanfor huset mitt då eg skulle på jobb. Eg kom ikkje opp att, heldigvis hadde eg mobiltelefon i lomma og kunne ringe kollega Øystein som tok med seg elevar og fekk meg på beina att. Haltande kom eg meg på skulen, og då dagen var slutt, var det bare å karre seg i radioen for å ha sending klokka 19. Det lukkast ikkje å finne nokon til å overta.

Torsdag var det ny dag på skulen, og då den var slutt, tenkte eg å reise heim til Mandal og få stell av Reidun, men eg fekk bare pakke litt, så sovna eg og sov til fredag morgon.

No har eg hatt ei god helg i Mandal og er betre både i venstre kne og venstre hand, så pass at eg klarar å skrive litt og klarar å gå utan å halte alt for mykje. Men eit kvarter på kald jord og væte var nok til at eg fekk meg ei forkjøling, så eg har harkla og hosta veldig eit par dagar. Snuen renn og papirlommetørklær blir fylt med snørr. Heldigvis ikkje tårer. Men eg må nok til fastlegen i morgon, så får vi høyre kva han seier om surklet mitt.

Då har du forklaringa på kvifor det ikkje vart skrive særleg mykje på bloggen sist veke.

Ein tanke om “Du lurer vel”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.