Spelelister

Share

Spelelister er eit oversyn over musikken ein spelar i eit radioprogram. Eg lagar spelelister og legg dei ut på Setesdalswiki, i alle fall ein del av songane vi spelar i Valle Radio. Når kvart program har ei side på Setesdalswiki, har eg funne det naturleg å leggje ut det eg har oversyn over på den sida.

Men eg har ikkje oversyn over alt, og det er eit kjedeleg arbeid å skrive inn slike spelelister. Men her kjem spelelista til Ronny frå onsdagskveldens open sending. Å kopiere frå Spotify er ikkje muleg, så den fekk eg som eit bilete frå han, og så må eg skrive den inn sjølv om eg vil dele den med dykk.

Ingebjørg Bratland: Olav Olav
The Hit Crew: I’m gonna miss her
Edit Piaf: Non, je ne regret rien
Slim Harpo: Shake your hips
Queen: I want to break free
Trans Siberian Orchestra: Wizards in winter
Delta Cross Band: Hawaiian Cowboy
Van Morrison: Brown eyed girl
Deep Forest: Freedom cry
Henry Mancini & His orchestra: Baby elephant walk
Gipsy Kings: Bamboleo
Hans Thessink: Thula Mama – Oh, mother, dont you weep
Louis Armstrong: Summertime
Queen Sylvia Embry: Please let me stay
Tommy Emmanuel: Beatles medley
Lynyrd Skynyrd: Call me the breeze
Manfred Manns Earht Band: Blinded by the light

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.