Det humpar og går

Share

I går kveld hadde vi ei vanleg sending i Valle Radio. Det var ikkje særlege problem å kome på lufta og programmet for kvelden gjekk etter slik det var sett opp. Du ser det her: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Tysdagssending_i_Valle_Radio_20150310

I kveld, derimot, var det ikkje like lett. Serveren i Bykle hadde hengt seg opp, og ingen kunne fikse det på kort varsel, så nok ein gong måtte vi stole på internett. Til Evje gjekk det utan problem.

Sjølv fekk eg ikkje med meg første delen av kvelden, for eg la meg til å sove middag og sov for lenge, men då eg ikkje fekk inn noko på FM, der var det bare P4, gjekk eg på facebook og fekk forklaringa. Så kunne eg høyre på Internett, og eg kom gjennom på rebus, då var det over 20 som fylgde oss på nettet.

Eg ringde inn på ein rebus, men vann ikkje i kveld. Vinnarane vart Sunniva Vindal Frantzen, Eirik Lunde, Hilmar Frantzen og Anne Lise Harstad.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.