Å kome i gang att

Share

Etter ein pause på ei veke får eg vel skrive litt att her på bloggen. Då eg var på Setesdalskonferansen, hadde eg plan om å skrive litt frå alle foredraga, men dei kom så tett at det makta eg ikkje. Då eg kom heim, var eg trøtt, og det gjekk med notata som det ofte går, dei vart liggjande.

Så var det helg, eg tenkte at kanskje eg kan ta meg på tak og skrive litt om konferansen no. Men det vart det heller ikkje noko av. Ny veke kom med sine gjeremål, eg gløymde til og med å legge ut programmet for radioen denne veka her på bloggen.

Men det kan eg rette på no. Her er det:

Tysdag 14. april

Ansvarleg: Harald Haugland
Teknikar: Siri Johannessen

17.30 Burmesisk halvtime
18.00 Kvarteret
18.15 Over ein open Bibel
18.30 Aktuell time
*Om fotballturneringa på Evje til helga. Samtale med Pål Danielsen
*Om Felleskjøpet Agder Rogaland. Samtale med Steinar Kyrvestad
19.30 Sangkveld. Inger Lise Stulien si nye plate Berre deg
20.30 Postludium. Rheinbergers sonate nr. 11 i d-moll
21.00 Kyrkjebakken

Onsdag 15. april

Ansvarleg: Ronny Stavsholt
Teknikar: Liv Gunn Viki
Telefonvakt: Ingebjørg Helle Haugen

19.00 Tankar frå Bibelen ved Torleif Harstad
19.30 Kommunen informerer. Silje Marie Rygnestad Nesvaag på telefonen om psykologhelsetenesta
20.00 Ronnys time. Om verdsrommet uten grenser
21.00 Opi sending ved Harald Haugland

Så vart det torsdag og fredag. Denne veka gjekk fort. I går reiste Reidun til Nittedal for å vere barnevakt, så helga vert ikkje heilt som vanleg. Men det vert vel ei ordning likevel.

Og no er blogginga i gang att.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.