Setesdalskonferansen 2015

Share

I dag klokka 12 starta Setesdalskonferansen 2015 på Bykle Hotell. 88 deltakarar står på lista, kanskje 15-20 var nye namn ut frå eit oversyn som Styrk Fjærtoft Trondsen fekk ved starten. Representantar frå næringsliv, offentleg sektor i stat og kommune og nokre politikarar kan her møtast og inspirere kvarandre.

Før konferansen starta hadde vi hatt ein nydeleg lunsj og mingla litt, så langt eg kunne skjøne har dei streva med å få plass til alle på hotellet, men med litt jenking, har det ordna seg.

Eg kjem til å skrive mange postar på bloggen i dag, eg vil prøve å få ned notat frå dei ulike samlingane. Tarald Myrum, som er styreleiar i Setesdal Regionråd, helsa velkommen. Berekraft og fornying er mottoet, og han vona at konferansen måtte føre til berekraft og fornying i kommunane i Setesdal.

Deretter kommenterte konferanseleiaren at det i år anten var tiande eller ellevte gongen konferansen vart halden. På den første konferansen var det fri bar, så folk hugsar ikkje så mykje frå den konferansen. Tida med fri bar er for lengst over, så folk hugsar nok betre etter kvart. Dermed bar det laust for første foredragshaldar, Sara Fosstvedt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.