Sponsing

Share

Av og til får eg spørsmål om Setesdalswiki og korleis prosjektet er finansiert. Ikkje minst lurer folk på det når dei ser bannera på Wikipedia som no kjem opp med spørsmål om folk vil gje pengar til prosjektet.

Setesdalswiki er eit dugnadsprosjekt der dei som skriv, gjer det fordi dei vil dele kunnskap og bygge relasjonar i Setesdal. Det tekniske vert styrt av Helge Haugland, han har server for prosjektet og gjer også det på dugnad. Programvaren kjem frå Wikimedia, den vert oppdatert med jamne mellomrom, men den er også gratis. Dermed er det bare domenet som kostar pengar, og til no har vi fått inn litt i sponsing slik at vi har klart å dekke dei kostnadene.

Setesdal Regionråd har vore ein viktig støttespelar for prosjektet. Difor sendte eg i dag eit spørsmål til dagleg leiar der om dei kunne sponse konkurransen vi har på Facebook i april med premiar.

-Sjølvsagt kan vi det, sa Signe Sollien Haugå.

Dermed gjekk eg ned på kontoret hennar og kunne hente den nyaste plata til Inger Lise Stulien. 1. mai trekker vi blant svara som har kome inn. Kvar dag i april har vi hatt ein konkurranse på Facebooksida til Setesdalswiki der vi har lagt ut spørsmål der ein kan finne svaret på Setesdalswiki. Du kan bli med i morgon, den som svarar først, blir dagens vinnar.

Her er sida med spørsmåla: http://www.setesdalswiki.no/wiki/Setesdalswiki:Konkurranse_april_2015

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.