Ei annleis pinse

Share

Det blir ikkje sending i Valle Radio tysdag 26. mai heller.

Sist tysdag skreiv eg om at eg reiste til Valle med feber og vona at det skulle rette seg etter kvart. Det gjorde det ikkje, onsdag før langhelga var på ingen måte betre enn tysdagen. Så det var bare å reise heim til Mandal att og vone at nokre dagar heime ville ta knekken på det som herja. Men slik gjekk det ikkje.

17. mai måtte eg på legevakta, då fekk eg penicillinkur og sjukemelding, så i veka fram mot pinse vart det heller ikkje tysdagsending i radioen. Torsdag før pinse hadde eg ein avtalt kontroll på sjukehuset i Kristiansand, og då legen såg meg, vart eg lagd inn. I staden for penicillintablettar får eg det no intravenøst, fire gonger dagleg. Når eg skriv dette, har eg akkurat fått dagens siste dose. På avdelinga vart eg teken imot av Marit Salvesen. Vår gamle radio-kollega Theis vil nok meine at eg såleis kom i dei aller beste hender, noko eg er svært samd med han i.

Smått om senn kjenner eg at krefter vender tilbake og at systemet tek til å fungere att. Vonleg tek det seg meir opp etter kvart.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.