Oppdatering på Wikipedia

Share

Lokalradioar kan ha artiklar på Wikipedia, og difor har Valle Radio hatt artikkel på det nasjonale nettleksikonet frå 2006, det var truleg ein av dei første artiklane eg skreiv der. Men frå 2007 har eg knapt vore innom artikkelen.

I ein kommentar på mi brukarside der kom eg til å nemne at eg hadde vore programleiar i Valle Radio onsdagskvelden. Ein av dei som las kommentaren, klikka på lenka og kom til at informasjonen der måtte vere noko gammal og lurte på om det ikkje var på tide å oppdatere den.

Då eg gjekk inn der og las, kunne eg ikkje anna enn å vere samd med han i det, det har jo skjedd ei utvikling på dei knappe ni åra sidan artikkelen der vart skriven. No sender vi over Internett til heile Setesdal kvar gong, det gjorde vi ikkje på den tida, for å ta eit eksempel.

Vi tenkjer ofte at det skjer ikkje så mykje med det vi held på med, det er det same frå år til år. Men over tid skjer det små endringar og når mange små endringar er gjennomførte, knapt utan at vi tenkte på det, så verkar det som om det er stor endring.

Artikkelen skulle no vere høveleg i pakt med det som er situasjonen for radioen. Du kan jo lese han sjølv:

https://no.wikipedia.org/wiki/Valle_Radio

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.