Skrivekonkurranse

Share

Som eg sa i går, vil vi i mai ha ein skrivekonkurranse på Setesdalswiki.
På konkurransesida heiter det:

«I mai 2015 startar vi ein skrivekonkurranse på Setesdalswiki. Den vil gå etter same modell som konkurransen i april, men i mai må du opprette ein artikkel for å bli med i konkurransen. Du kan sjølv velje målform. For å kunne skrive artiklar på Setesdalswiki, må du registrere deg.

Artiklar som skal telje med i konkurransen, må ta utgangspunkt i ei rød lenke og ha minst 250 bytes. Kvar ny artikkel gjev eit lodd i konkurransen. Premien er eit 37 delers pipenøkkelsett sponsa av Byggi Valle. Trekning skjer 1. juni 2015.»

No vonar eg at nokon av dykk som les bloggen, registerer dykk og blir med i konkurransen. Finn ei rød lenke på Setesdalswiki og skriv artikkelen.

http://www.setesdalswiki.no/wiki/Hovedside

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.