Kald start på sommaren

Share

I dag er det 1. juni og det vart ein kald start på sommaren. Suleskarvegen stengde, det er ikkje så rart for den går over 1000 meter høgt. Men det fall nysnø også på Hovden, det kom til og med på riksdekkande NRK klokka 21. http://www.nrk.no/sorlandet/snokaos-i-juni-1.12388829

Så sjølv om sola skin og varmar i korte periodar, er hovudopplevinga at det vart ein kald start på sommaren.

I og med at vi no er komne i juni, er det slutt på sendingane i Valle Radio. For mine tysdagssendingar vart det ein brå slutt alt tidleg i mai, ettersom eg vart sjuk og til og med hamna på sjukehus. Eg vart liggjande der i fem dagar, så var det heim for å vere rekonvalesent heime og ete meg gjennom ein penicillinkur. På sjukehuset fekk eg det intravenøst og det ga jo ein god start på å drive ut infeksjonen som hadde sett seg i kroppen. No kviler og søv eg og vonar å kome til krefter att etter kvart som kveldane vert endå lysare og temperaturen stig nokre grader.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.