Sommarferie

Share

Det kan sjå ut som om bloggen har teke sommarferie. Men gnisten til å skrive fekk lite næring av penicillinkuren eg måtte ha for å få slå tilbake infeksjonen eg fekk i mai, så mange av dei skriveoppgåvene eg hadde tenkt å fullføre, måtte liggje. Ein av dei var bloggen.

Sjølv om det er sommarferietid og sola har snudd, har vi ikkje hatt sommarvarme til no i år. Det fører til at rypene strevar for å få fram kulla sine, så Tor Punsvik meinte at det vart lite å jakte på til hausten. Men reinsdyra i Setesdalsheiane har klart seg betre enn dei på Hardangervidda, til tross for all den snøen dei har hatt å bakse med. Kan hende skuldast det at dei i stor grad held seg på austheia, der har det ikkje vore like mykje snø som i vest.

Men den milde vinteren har truleg ført til at flåtten slett ikkje har gitt seg, så det er gode høve til store flått-overskrifter i avisene. Eg kjem neppe til å skrive så mykje om flått, men heller sjå om eg kan finne aktuelle tema i Setesdal å skrive om på Valle Radios blogg. Eg fekk ein kommentar her om dagen om at eg truleg var ein av få bloggarar som ikkje hadde skrive om biskop Stein i høve til at han ikkje kunne besøke Byglandsfjord oppvekstsenter. Det har eg ikkje gjort i dag heller, eg er nok meir saksorientert enn debattorientert.

Vonleg finn eg små og store hendingar i Valle Radio sitt nedlagsfelt som eg kan nemne på bloggen i sommar, sjølv om me ikkje har sendingar. Difor vil du sikkert finne noko interessant også i sommar om du fylgjer med på det eg skriv.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.