Internett-plunder

Share

Kveldens sending vart ikkje heilt som planlagt, sjølv om programmet gjekk etter planen. For vi tenkjer jo at sendingane skal gå ut over internett, men den datamaskinen som vert nytta til det, var ikkje samarbeidsvillig i kveld.

Eg fekk hjelp av Jørund Georg Jore på telefonen først, men etter ei lita stund fall internett ut, heilt i starten av sendinga. Han kom ned i radioen for å sjå om han kunne fikse det medan sendinga gjekk, men etter ei stund måtte han gje opp, og dermed vart kveldens sending bare å høyre for dei som høyrde på FM. Men vi fekk kople oss opp til Bykle og Evje, så vonleg gjekk sendinga til heile dalen som vanleg.

I morgon er det kommunestyremøte både i Bykle og Valle klokka 18. Då er det Valle som har forkjørsrett, etter det Jørund sa, for vi har alltid sendingane våre onsdagane. Så om du vil høyre frå kommunestyremøtet i Bykle, må du på Internett, den sendinga vert bare streama, etter det han sa.

Men elles er det mykje anna ein kan få med seg i morgon. I Soknehuset på Rysstad har diakoniuvalet og helselaget møte der Per Emanuelsen presenterer den siste boka si. I Bykle er det Olav Holen som presenterer to bøker han har laga i år, der kan ein også kjøpe thaimat før programmet tek til, og musikalsk underhaldning blir det av Tor Hoslemo, medan Sigrid K. Jore skal vere med på Rysstad. Ingen av desse programma kan du høyre på Internett, du må ta turen ut av godstolen og oppsøke arrangementet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.