På bærtur

Share

På Facebook har det vore mange bilete av bær den siste tida. Mange har teke turar i skog og mark for å finne bær og sopp.  For den som bur tett innpå naturen er det bare å ta med seg bøtta og ta seg ein tur. I går på årsmøtet til Valle Radio snakka eg med Solveig Rysstad og ho hadde funne mange bøtter i skogen like utanfor Rysstad.

Sist torsdag hadde Frivilligsentralen i Valle blåbærtur. Marja-Leena hadde alliert seg med Anny Brokke og Aase Holen, og så inviterte dei deltakarane på norskundervisning i Valle til å vere med. Tone Rike og Gyro Haugen vart og med, elles var det Øystein Berg og elevar frå Syria, Eritrea, Burma og Cuba som var med. Etterpå la dei ut bilete på Facebook, så då tenkte eg at eg kunne dele dei her. Alle bileta er tekne av Marja-Leena Steinbru.

Blåbærtur 2015

Matpause i skogen. Blåbærsyltetøy på ferskt brød.
Matpause i skogen. Blåbærsyltetøy på ferskt brød.

Deltakere 2015

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.