Fredagssending 2. oktober 2015

Share
Valle Radios CD-hylle var viktig før, men no kjem det meste av musikken frå Spotify. Foto: Ronny Stavsholt
Valle Radios CD-hylle var viktig før, men no kjem det meste av musikken frå Spotify. Foto: Ronny Stavsholt

Då vi hadde årsmøte i september, var folk frå Radio Evje med oss på middagen. Etterpå hadde vi ein prat om aktuelle tema, mellom anna at vi i Valle Radio også dette semesteret skulle ha nokre fredagssendinga. I kveld gjekk den første av stabelen.

Program fredag 2. oktober 2015
Ansvarleg: Øyvind Jacob
Teknikar: Siri Johannessen
Tlf.vakt: Ingunn Uppstad og Ingebjørg Elinor Rysstad
19.00 Tankar frå Bibelen med Sigurd Risa
19.30 Regionrådet informerer med Signe Sollien Haugå
20.00 Øyvinds time. Gjest: Tone Lise Avdal
21.00 Opi sending med Ronny Stavsholt

Av og til når Bjørgulv får problem med å ha Tankar frå Bibelen, spør han meg om å finne noko i mi samling av stoff frå Norea. Eg nyttar jo både Over ein open Bibel og Møteplassen-stoff frå dei. I dag ringte han meg og lurte på om eg kunne hjelpe han, han hadde brote foten og sat med den i gips og kunne ikkje ha kveldens andakt.

I kveld er det Siri Johannessen som er teknikar, og ho veit korleis eg jobbar for å hente stoff frå Norea, så eg tok ein telefon til henne, så ordna ho resten. Sjølv hadde eg ikkje høve til å høyre på radioen i kveld, men vonar at det heile løyste seg greitt.

På Setesdalswiki har eg lagt inn eit oversyn over kven som er sett opp til å ha sendingane i haust. Lista Valle Radio program hausten 2015 er ikkje heilt ferdig, for neste fredagssending er sett opp 2. desember, og det er ikkje ein fredag, så eg må få avklart det med Ørnulf før eg kan fullføre lista. Der vil eg og oppdatere lista når eg får vite om endringar, så det kan vere lurt å fylgje med der om du vil vite kven som skal delta på onsdagskveldane i haust. Her på bloggen vil eg framleis prøve å kommentere og referere frå programma, sjølv om han ikkje lenger heiter Valle Radios blogg. Og framleis vil eg lage ei side på Setesdalswiki for programmet den enkelte kvelden. Der vil du finne lenker til dei folka som er med og som har artiklar på Setesdalswiki.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.