Vinnar i Byggi-lotteriet

Share
Tilsette på Byggi Valle
Tilsette på Byggi Valle

I kveldens sending vart det trekt ein vinnar i Byggi-lotteriet. Det var eit lotteri som Byggi starta i vår. Då var Øyvind Andre Thomassen i studio og fortalde at dei hadde 200 klistremerker som dei delte ut til folk som ville ha dei på bilane sine. Når alle 200 var delt ut, ville dei trekke ein vinnar.

I kveld skjedde det. Øyvind og vår redaktør Ørnulf Hasla var i studio og skulle ha ein prat på direkten med vinnaren. Den heldige vinnaren var Egil Lea frå Lillesand, som har hytte i Setesdal og difor ofte var innom på Byggi. Då dei fekk kontakt med han, fortalde han at han hadde eit problem: Han hadde seld bilen. Då måtte dei to i studio ha time-out, som det heiter, for eit krav var at vinnaren skulle ha Byggi-merke på bilen til trekkinga var over. Etter å ha tenkt litt tok dei ny kontakt med vinnaren,  som då fortalde at bilen var blitt delebil i Tvedestrand og ikkje lenger rulla på vegen. Då var det bare å trekke ein ny vinnar.

Den nye vinnaren var Kim Arild Trydal i Valle. Han vann Butinox maling til huset sitt, ein Hitatchi oppladbar drill, ein hybrid grasklyppar, går både på straum og batteri, og eit gåvekort på 4000 kroner hos Fibo-Tresbo. Han var helst fåmælt på lufta, det var ein gevinst han knapt kunne ha tenkt seg at han skulle få. Dette innslaget var nok høgdepunktet i kveldens sending. Gratulerer!

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.