Nabovarsel

Share

Av og til får vi nabovarsel. I dag var en nabo innom og fortalte at han skulle fradele et stykke av svigerfaren sin eiendom og overta den. Svigerforeldrene hans selger huset de har bodd i det meste av sitt liv og flytter i leilighet i Mandal sentrum. Men et uthus og litt jord som grenser til oss, det var det praktisk for svigersønnen å overta.

En slik situasjon er en god anledning til en prat, og det fikk vi. Til vanlig møter vi ikke naboene så ofte, vi er opptatt hver med sitt, i dag skulle han med barn på håndballturnering helt til Arendal. I de senere årene har vi hatt en samling om sommeren, det har vært til glede for oss alle.

Vi har bodd i grenda der Reidun vokste opp i vel ti år nå. I løpet av disse årene har det skjedd ganske mange endringer. Hus er solgt og nye folk er kommet til bygda, VI har fått vann fra kommunal vannforsyning og avviklet septiktank-systemet. Noen nye hus er blitt bygd og gamle hus er blitt restaurert og fornyet.

Helge hadde en runde i 2005 og tok bilder av husene i grenda vår. Om han hadde tatt en tilsvarende runde i år, ville vi se forandringer. Du kan se bildene fra ti år tilbake her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.