Jolemiddag

Share

Det vert ein og annan jolemiddag i desember. I kveld klokka 19 var Utdanningsforbundet Valle samla på Sølvgarden. Ribbe eller pinnekjøt på fat, eg valde pinnekjøt, med moltekrem til dessert.

Det møtte 17 medlemmer, det vart ei hyggeleg samling. Ansgar Andreassen frå Hornnes var med som gjest, han er tillitsvald for Setesdal vidaregåande skule, og frå avdeling Valle var fire medlemmmer med. Ansgar fortalde at då dei hadde jolemøte for lokallaget i Evje og Hornnes, som er saman med Bygland, var dei på Revsnes, og det kom 90 stk. Dei hadde til og med konsert på samlinga si. Hos oss var det ikkje noko program, vi koste oss saman og let praten gå.

Dei fleste braut opp etter eit par timar, men eg og Ansgar vart sitjande og prate ein time etter at dei andre var gått, det var hyggeleg å møte han att etter at eg no i mange år har vore mindre aktiv i Utdanningsforbundet, før var vi ofte saman på kurs og møter. Det er eit generasjonsskifte mellom lærarane på Hornnes no, mang har alt slutta, og til våren gjev Ansgar seg også, då har han vore lærar i 44 år, dei aller fleste på Hornnes.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.