Skisko

Share
Gunnar Brottveit demonstrer ski for elever på Valle Vaksenopplæring. Foto: Marja-Leena Steinbru
Gunnar Brottveit demonstrer ski for elever på Valle Vaksenopplæring. Foto: Marja-Leena Steinbru

Maja-Leena Steinbru skriver på Frivilligsentralen Valle sin Facebookside:

Tusen takk til dem som har gitt ski og sko, slik at elevene fra voksenopplæringen kan lære seg å gå på ski… men det er fortsatt behov for skiutstyr:
Vi mangler 2 par skisko i størrelse 38, 4 par skisko i størrelse 39. Vi trenger også litt kortere ski (160 – 170 cm) for damer, med binding (NNN eller Salomon) som passer til disse skoene. Vi trenger også et par skisko for en mann i størrelse 45/46…

Flyktningene i Valle har fått inspirasjon til å prøve seg på en skitur og Marja-Leena jobber iherdig for å ordne det praktiske slik at de ikke trenger invester så mye i å prøve ut dette. Friviligsentralen disponerer utstyret, flyktningene får låne det til turer. Om de etter hvert finner ut at de vil ha eget utstyr, kan de kjøpe det selv, som alle andre. Men utprøvingen er god å gjøre med lånt utstyr.

Om du har noe å hjelpe med, ta kontakt med henne på Frivilligsentralen.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.