Løk i sokken

Share

Det sviver mye forbi i streamen på Facebook. Da jeg åpnet den i kveld, kunne jeg lese at løk i sokken om natten skal hjelpe med å holde meg frisk. Nå har jeg holdt meg frisk i hele vinter uten løk i sokkene, måtte bare ha en penicillinkur for å stoppe en begynnende lungebetennelse tidligere i vinter.

Men våren er lang og det er store muligheter for å bli syk utover våren. Så jeg tror jeg prøver denne gangen, selv om jeg sjelden går på alle de triksene som kommer forbi om hva som skjer når man gjør ditt eller datt. Du kan lese artikkelen her: http://www.dagensbeste.no/2016/03/22/skjer-legger-lok-sokken-funket-hundrevis-ar/

Hvis du prøver i resten av påsken og ikke r blitt syk, da har den jo virket. Kommenter gjerne hvordan det gikk, du skal få høre mer om mitt eksperiment også. Jeg bruker vanlig løk, ingen hvitløk eller annet spesialkrydder denne gangen.

Henta frå Bama sine sider
Henta frå Bama sine sider

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.