Valle Radio tysdag 19. april 2016

Share
Same dag som Astrid Nomeland fortalte at Ingvard Wilhelmsen skal kome til Valle 28. april, var han gjest hos Torp på NRK. Foto: Else Gyro Rysstad
Same dag som Astrid Nomeland fortalte at Ingvard Wilhelmsen skal kome til Valle 28. april, var han gjest hos Torp på NRK. Foto: Else Gyro Rysstad

I kveld var det igjen tid for tysdagssending i Valle Radio. Som vanleg var Siri Johannessen med som teknikar. Her er programmet:

18.00 Kvarteret
18.15 Over ein open Bibel
18.30 Aktuell halvtime
19.00 Sangkveld
19.20 Carl Fredrik Wisløff taler
20.00 Valle Sparebank
20.30 Postludium
21,00 Kyrkjebakken
Det var Margit Hunemo som hadde andakt i serien Over ein open Bibel. Deretter hadde eg ein interessant samtale med Astrid Nomeland om to arrangement som ho er involvert i komande veke. Først er det neste tysdag i Hylestad kyrkje. Då kjem Donnie Sax Sanders og Viggo Wilhelmsen for å ha konsert. Donnie Sanders har vore i Hylestad kyrkje ein gong før og det var ei oppleving, sa Astrid, som gledde seg over at dei no skulle kome tilbake. Det andre arrangementet er neste torsdag. Då inviterer Diakoniutvalet til ein kveld med professor emeritus Ingvard Wilhelmsen, hypokonderlegen. Han er ein humørfylt foredragshaldar. I kveld var han gjest hos Torp, så det var godt tima å ha omtale av programmet i Storstoga i neste veke.
Astrid vart også med i sangkvelden, då vi spelte meir av Donnie Sanders før Carl Fredrik Wisløff slapp til med ein tale om møtet Jesus hadde med mannen som var født blind.
Etter ein samtale med Vidar Homme i Valle Sparebank var det tid for postludium, der eg presenterte to komposisjonar av Leif Solberg, organisten og komponisten frå Lillehammer som døydde i januar, 101 år gammal.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.