50 år

Share

I morgon skal det feirast at det er 50 år sidan eg var russ på Sandnes gymnas. I kveld har eg prøvd å tenke tilbake på den tida, mellom anna for å prøve å hugse namn på klassekameratar og samtidige elevar. Eg vart i grunnen litt overraska over kor lite eg hugsar, så eg prøvde å søke på nettet. Men heller ikkje der var det så lett å finne noko.

Difor deler eg innbydelsen eg fekk frå komiteen ved Sigrid Skretting.

Invitasjon til 50 års jubileum for Russ-66

Det nærmer seg 50 års jubileum for Russ-66, som blir feiret lørdag 28 mai 2016. Vi har gleden av å presentere følgende program som vi håper faller i smak for de fleste. Det viktigste er jo å komme sammen.

Vi fikk god respons på den foreløpige invitasjonen vi sendte ut, og håper selvsagt at alle fortsatt vil være med på denne spennende samlingen. Pris for herligheten er NOK 950/person.

15:30 Fremmøte på Hanabryggene der Sjur Svaboe er guide og gir foredrag bl.a. om Meddox. Deretter Russefilm fra 1966

17:45 Buss til Torleiv Bilstad’s Festlokale

18:00 Aperitiff og fotografering

18.30 Underholdning om ”Hva er så spennende med Sandnes?” ?????

19:00 Middag – 3 retters meny fra Ryfylkekokken inkludert drikke

20:30 – 21:00 Bossa Nova – Poplåter fra 60-tallet – syng med, dans og klapp – vi er på Konsert!

Kaffe og kaker samt festlig samvær resten av kvelden til kl …..

Antrekk: Pent

Eg reiste frå Sandnes etter at eg var ferdig på gymnaset, og har i grunnen ikkje hatt særleg mykje kontakt dit etterpå. Så det blir interessant å kome tilbake og helse på ein haug med folk eg ikkje kjenner, men som eg kjente for 50 år sidan. Dei er vel pensjonistar, dei fleste no.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.