Bensin eller diesel?

Share

Eg held fram med å minne om noe av det som Jan Grønbech sa på Setesdalskonferansen 2016. Han siterte Tony Seba, som har skrevet boka Clean disruption of energy and transportation, Han sa på en konferanse i Oslo i mars 2016:

I 2025 vil det ikke produseres en eneste bil med bensin- eller dieselmotor. Alle de store bilmerkene vil utelukkende levere selvkjørende el-biler. Oljeprisen vil være $5 eller mindre.

Det er bare 9 år til 2025. Jeg lurer på om el-biler har overtatt helt i en så kort tidshorisont. I det perspektivet forstår jeg at selskapet Arctic Roads setter opp ladestasjon i Valle, den skal komme sør for garasjen til politiet. En skulle kanskje tro det var nok med den ladestasjonen vi allerede har nord for banken.

Og så lurer jeg på om min neste bil blir en el-bil. Kanskje en Tesla.

tesla

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.