Bok-kupp

Share

Såmann

I dag hadde jeg anledning til å gå innom bruktbutikken i Mandal som blir drevet til inntekt for Kirkens Hus. Jeg går jo som regel rett i hyllene der de gamle bøkene står. Jeg er jo på leiting etter stoff relatert til Setesdal, men i dag fant jeg en annen bok til 15 kroner: Ein såmann gjekk ut….

Boka kom ut i 2000 og har små andakter av predikanter fra Rogaland. I boka er det også små biografier om disse predikantene. Noen av dem har vært i Setesdal, og jeg har etter hvert fått på plass en del biografier om predikanter på Setesdalswiki, så her fikk jeg litt informasjon som jeg kan bruke.

Setesdalswiki har jo etter hvert fått et videre perspektiv enn bare Setesdal. En ting er at folk som har vært på besøk i Setesdal kan få artikkel, noe annet er at det noen ganger kommer relatert stoff som kan bli bruke. Jeg ser jo at det er mange områder som ikke blir dekket av oppslagsverk på nettet, så der kan Setesdalswiki bidra.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.