I Nittedal att

Share
Nittedal Rådhus. Henta frå http://www.nittedalsporten.no
Nittedal rådhus. Til høgre i bildet går riksveg 4. Henta frå http://www.nittedalsporten.no

Denne bloggen blir ikkje så lang. Fredag var eg på kurs i Arendal. Om kvelden reiste vi til Lyngdal der søster mi arrangerte sommerkveldskonsert med 200 i kyrkja, den siste før ho vart pensjonist i dag. Laurdag gjekk så turen til Nittedal der vi feira at barnebarn Kristine vart 13 år og tenåring.

Etter så hektiske dagar var det godt å ta det litt med ro i dag. Bloggen i morgon vert nok litt lenger, for no kjem mai, den skjønne milde. I dag vakna vi opp til tre-fire grader og kvit plen, men så vart det veromslag, temperaturen steig til ti grader, snøen rann bort og skyene løfta seg og viste at det er blå himmel bakom. Det vart opphaldsver i Nittedal, noko heilt anna en sklettebygene vi hadde i går på vegen gjennom Vestfold.

Så gleder eg meg til nokre seniordagar – tysdag har Siri ansvar for sendinga i radioen, men neste veke er eg tilbake.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.