Vårleg

Share

Vårleg

I dag var det vårleg på Eskeland. Barnebarna som kom seint i går kveld, hadde nok å halde på med når dei var ferdige med skjermtida si, då var det ut og sparke fotball og glede seg over naturen. Ein blomstervase frå Ålgård kom til sin rett på bordet ute med påskelilje og andre markblomar, men dei er jo like fine der dei står på marka no.

Traktoren fekk også lufte seg, då måtte Rønnaug ha hjelp av Helge på Skype for å få han ut av låven, det var jo litt trongt inne, men felles innsats gjorde susen. Å få han inn att blir den minste kunsten, meinte ho, for då er Lars på plass, han har vore i Boston denne veka, men vil ta turen nedom Eskeland, han også.

Så vart det litt tv-fotball på slutten av dagen. Nikolai kunne tenkt seg lappar til frukost, men det var ikkje mormor klar til, ho skulle først ha kyrkjekaffi i Mandal, men vel heime sette ho barnebarn i sving med steiking. Eg kunne bare nyte, så eg klaga ikkje.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.