Dyktige folk

Share
Eivind Tanche-Larsen Knutsen med premie frå Landskappleiken. Foto: Harald Knutsen
Eivind Tanche-Larsen Knutsen med premie frå Landskappleiken. Foto: Harald Knutsen

Sist veke var det landskappleik og ei rekke utøvarar frå heile landet stilte opp. Å konkurrere om kven som er best innan musikk og sang kan ikkje vere ganske lett. Å konkurrere innan idrett der ein måler sekund eller meter, det er etter mi forståing noko enklare enn å setje målbare kriterier for sang, musikk og dans. Men innan folkemusikk får dei det til.

Etter det eg har fått med meg frå kappleiken på Facebook fekk  Eivind Tanche-Larsen Knutsen 1. plass i i munnharpe junior på Landkappleiken og Furestipend på kr 10 000. Raabygg med Sigrid Kjetilsdotter Jore vann open klasse. Fredag ga ho ut solo-albumet Brurehesten. I sommar skal både Sigrid og Eivind vere med i Kulturpatrulja i Setesdal. Dyktige folk skal bruke juli til å gje kultur til fastbuande og turistar som kjem gjennom Setesdal. Gratulerer med prisane til dei to vinnarane frå landskappleiken.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *