Skuleslutt

Share

I dag var siste skoledag dette skoleåret på Valle Vaksenopplæring. I år har vi hatt 20 elever, men i dag var det tynnere i klassen. Flere av elevene hadde ulike gjøremål andre steder, så bare tretten elever fra Eritrea, Syria og Burma var til stede da vi takket hverandre for dette året.

Programmet besto i et par runder med Kahoot-quiz, denne gangen uten grammatikk, men med samfunnsrelaterte spørsmål. Deretter var det fotografering før jeg hadde en liten tale og takket elevene. Etter den passet det med en sang til Bamsefar-melodien:

Nå vil vi alle sammen si
farvel til Harald Haugland
for tjuefem år er forbi,
i fjorten var han vår mann.

Refreng:
Det har vært så veldig bra,
men nå vil han fra oss dra,
nå er pensjonisten klar,
vår snille bamsefar.

Harald var en hjelpeprest
før han tok til i skolen.
Men alle tror at han er best
i dataskrivestolen.

Når Øystein trengte hjelp iblant
så gikk han inn til vennen
som visste om at det var sant,
og lånte kulepennen.

Nå kan han glemme TV 2
og skriving med prosjektor
nå kan han reise hjem og glo,
men nå blir kona rektor.

I Valle radio snakket han
seg til så mange venner.
Han tok med folk fra mange land;
hysj, hør når Harald sender.

Nå vil han hjem til kona si
og nyte alderdommen,
men hvis han får for mye fri,
så er han her velkommen.

Foto: Øystein Berg
Foto: Øystein Berg

Til slutt hadde Øystein informasjon og delte ut papirene med resultatene etter Språkprøven 2016 for elevene. Skolestart etter sommerferien blir torsdag 18. august. I den tiden skolen har sommerferie skal elevene ha arbeidspraksis på de stedene hvor de har hatt språkpraksis gjennom skoleåret. Jeg ønsker alle lykke til i sommer og med videre gjøremål.

Lærer Øystein Berg med elever på Valle Vaksenopplæring skoleåret 2015-2016: Foran fra venstre: Samher, Marwa, Abeer, Jucy, Mays og Fatima. Bak fra venstre: Tesfahans, Girmay, Tsegabirhan, Ghassan, Imad og Abdullatif. Foto: Harald Haugland
Lærer Øystein Berg med elever på Valle Vaksenopplæring skoleåret 2015-2016: Foran fra venstre: Samher, Marwa, Abeer, Jucy, Mays og Fatima. Bak fra venstre: Tesfahans, Girmay, Tsegabirhan, Ghassan, Imad og Abdullatif. Foto: Harald Haugland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.