Valle Vaksenopplæring

Share

Det er ferie på Valle Vaksenopplæring nå. Jeg velger likevel å skrive om skolen i kveld, for like før vi tok ferie mandag, møtte min kollega Øystein en lærer på Valle skole som sa at det var hyggelig at Valle Vaksenopplæring skulle flytte dit etter ferien.

Han ble naturlig nok noe overrasket, for å si det mildt. Det har vært et fast prinsipp for undervisningen av voksne flyktninger at de ikke skulle ha undervisningen på samme sted som barna. Han tok derfor en telefon til rektor på Valle skule for å høre om den informasjonen han hadde fått var rett.

Hun kunne da fortelle at hun hadde fått et spørsmål fra rektor ved Valle Vaksenopplæring om å finne to arbeidsplasser og klasserom for to klasser. Hun hadde gjort som sjefen vår sa, så fra høsten av er det visst planen at Valle Vaksenopplæring skal være i kjelleren på Valle skule.

Det som imidlertid er noe kinkig er at kommunikasjonen mellom oss lærerne og rektor ikke har vært til stede, så vi har ikke fått vite noe om det. Da vi hadde planlegging av neste skoleår, planla vi for å være på samme sted som skolen har vært i mer enn 15 år. De to dagenes planlegging var altså under sviktende forutsetninger.

Jeg tenkte jeg i alle fall ville skrive dette på bloggen i kveld og si at selv om jeg skal slutte, og derfor ikke har så mye jeg skulle ha sagt, og dessverre enda mindre som tillitsvalgt for Valle Vaksenopplæring som ikke har fått vite noe om dette, så vil det etter min mening være ille for en vel fungerende undervisning å flytte denne til Valle skule hvor voksne elever vil ha stor nærhet til barna.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.