Jøssingbu

Share
Henta frå  Bilete frå Kay Jeiskelid via Setesdalsmuseet. Trykt i Heimar og folk i Bykle (2006) b II s 72.
Henta frå Bilete frå Kay Jeiskelid via Setesdalsmuseet. Trykt i Heimar og folk i Bykle (2006) b II s 72.

4. mai 2016 stod det ein artikkel i Fædrelandsvennen om at det var sett opp eit minnesmerke ved Auversvatn frå flydropp der under krigen. Då var også Jøssingbu nemnt, og fredag 1. juli var det igjen ein artikkel i Fædrelandsvennen der Jøssingbu var omtalt. Der var det så mykje informasjon om denne bua at eg tenkte at eg hadde nok til ein artikkel, men så googla eg litt i Heimar og folk i Bykle og fann meir informasjon. Alt samla eg i ein artikkel om Jøssingbu på Setesdalswiki. Det er nokre røde lenker i artikkelen, men etter kvart vil eg skrive meir og gjere dei blå.

Klikk på lenka og les artikkelen.

2 tankar om “Jøssingbu”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.