Kakefest

Share
Kommunal bløtkake til elevar og lærarar. Foto: Harald Haugland
Kommunal bløtkake til elevar og lærarar. Foto: Harald Haugland

Det vart litt av ei festveke, denne siste veka på jobben. Først var det kakefest i Valle Radio med ostekake. Den klarte ikkje dei som var i radioen å gjere ende på, så restane måtte eg ta med meg. Dei hamna i kjøleskapet i Valle.

Så var det ny kakefest torsdag. Då hadde kommunen kjøpt inn to kaker, ei til å markere avslutning saman med elevane på Valle Vaksenopplæring og ei då rådmannen og vi tilsette hadde markering etterpå. Der fekk eg og restane med meg heim. I tillegg inviterte husvert Jorunn oss på kaffe og eplekake torsdag kveld.

Så mange trivelege kakefestar har eg heldigvis ikkje til vanleg, for då hadde eg hatt mange fleire livsstilsjukdomar enn eg alt har.

Så kom dagens utgåve av Setesdølen, der hadde Sigurd Haugsgjerd laga reportasje frå timen i Valle Radio. Det vart kakefest då også, for restane frå festane måtte jo også gjerast stas på.

Men no får det bli nokre dagar utan kake. Det skal også bli godt. Eg var helst noko utlada i dag, så det vart meir kviling enn skriving.

Men takk for alle gode kommentarar til gårsdagens blogg. Nå er det nok snart på tide å skrive om programma i Valle Radio att. Eller om andre aktuelle tema som måtte dukke opp i nærmiljøet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.