Kan du songen?

Share
I helga er det kristen sang som står i sentrum på Ose grendehus. Foto: Harald Haugland
I helga er det kristen sang som står i sentrum på Ose grendehus. Foto: Harald Haugland

I morgon fredag klokka 20 startar arrangementet med evangeliske songar på Ose grendehus. Oddvar Høgevoll har vore primus motor for dette i mange år, folk søv på Reiårsfossen camping eller der dei elles måtte ønske, og så samlast dei til ei helg med song og kristent fellesskap. I dag la Oddvar til og med ut eit lite opptak på Facebook der han syng og etterpå inviterer folk til å kome på arrangementet.

Eg hadde gleda av å treffe Oddvar Høgevoll tidlegare i sommar då han song på Evjetun bibelcamping. Då skreiv eg om nokre av musikarane han har med seg i Oddvar Høgevolls country gospel band. Dette er ei musikkgruppe som knapt er likt samansett to gonger etter kvarandre, han finn folk til å vere med som har tid og høve til det. Ingen av dei som skal vere med denne helga, var med på Evjetun den kvelden eg var der.

Modellen for ei slik helg har Oddvar Høgevoll frå dei svenske Minns du sången-programma. Dei har spreidd seg til Norge gjennom Evangeliske sanger i sør, men der Evangeliske sanger i sør held på ein kveld med mange kjente artistar, har Oddvar funne si eiga form. Han lagar det til eit arrangement der alle kan vere med over ei heil helg. Med samling fredag, bibeltime/ foredrag laurdag føremiddag, friluftsmøte på Ose og to samlingar laurdag ettermiddag, gir han sangglade folk noko å delta i og å sjå fram til. Så vert alt avslutta med ei samling sundag føremiddag før folk reiser kvar til sitt.

Her er programmet for helga, henta frå Oddvars heimeside http://www.sangglede-no.com/30475457

Åpningsmøte fredag kl. 20.00: 

Gla’sang fra Vegårshei og  Kåre Sandaker

 

Lørdag  kl. 10.00:    

Øyvind Benestad: “Kampen for ekteskapet og     barnet i en kjønnsnøytral tid”

kl. 12.00:      Friluftssong utenfor Coop, Ose

kl. 13.00:      Salg av lapskaus

kl. 14.30:      Ettermiddagssamling med songmix

kl. 18.00:     «Den store songkvelden»

Songkrefter:

Bente Risdal og Vidar Søyland

Gla’sang fra Vegårshei

Gerd og Kåre

Siri Marit Aasland                          

 

Søndag kl. 11.00:    Avslutningssong

Gla’sang fra Vegårshei

Gode musikarar vert med heile helga.

Songvert: Oddvar Høgevoll

 Nytt i år:

For å dekke kostnadene for helga ber vi om en frivillig kontingent på kr. 100,- pr. person pr. dag

Kollekt  på alle møter.

Arr. NLM Region Sør

 

Du er hjarteleg velkomen til Ose!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.