Min doping er Jesus

Share
Almaz Ayana i Beijing 2015. Foto: Wikipedia Commons/ Erik van Leeuwen
Almaz Ayana i Beijing 2015. Foto: Wikipedia Commons/ Erik van Leeuwen

-Min eneste doping er Jesus, sa etiopiske Almaz Ayana (24) etter å ha satt ny verdensrekord og løpt 10.000 meter på under en halv time. Hun slo den norske deltakeren med over en runde selv om Karoline Bjerkeli Grøvdal satte ny norsk rekord og var 9 sekunder bedre enn den tidligere norske rekorden, og det var mange andre i feltet som også satte personlige rekorder.

Jeg satt og så på løpet, de sendte det mens Arctic Race of Norway gikk, så vi fikk begge deler, og det var imponerende å se henne, hun hadde stor fart. Selv om mange lurer på om hun er dopet, sa Johan Kaggestad, som jo har mye peiling, at han ikke trodde hun var dopet, hun har hatt svært gode resultater hele sesongen.

Ellers har det blitt en del sport nå mot slutten av ferien ettersom OL går for fullt. Også tidligere i ferien ble det en del sport, barnebarna var i grunnen like interessert som meg og Reidun i å se Tour de France, selv om de nok er mest interessert i fotball. Det var imponerende å høre dem snakke om engelske fotballspillere. Der kom mine kunnskaper sørgelig til kort.

Jeg håper at Ayana har rett. Det var et kjempeløp, og imponerende å se på. Og et vitnesbyrd om tro som vi kristne altfor sjelden er villige til å gi. Takk.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.