Ny i Misjonssalen

Share

I dag var det formiddagstreff i Misjonssalen i Mandal. De har siste torsdag i måneden, og Mandal Bedehus har første torsdag i måneden. Vi fant ut at vi ville ta turen dit i dag. Jeg prøver å engasjere meg litt i aktiviteter etter at jeg er blitt pensjonist, og et formiddagsmøte kan noen ganger være en fin måte å møte nye mennesker på.

Vi ble ønsket hjertelig velkommen, og Reidun, som før hun ble pensjonist jobbet på Dagsenteret på Mandal Sykehjem, møtte mange kjente. For meg var det ikke så mange, men vi ble tatt vel imot.

Programmet var enkelt, etter at møteleder Kenneth Osberg hadde åpnet samværet, var det sang av Hanna og Sigmund Handeland fra Eiken. Deretter var det en halv time til kaffe, smørbrød og vafler før Bernt Ove Bjørgsvik hadde andakt.

Misjonssalen er Misjonssambandets lokale i Mandal. Den ble bygget omkring 1970, det er høyt under taket og godt å synge. Med Kjell Dahlene ved pianoet ble det god fellessang av de om lag 30 frammøtte. Etter om lag halvannen time ble treffet avsluttet. -Vi håper dere kommer flere ganger, det var hyggelig at dere kom, fikk vi høre før vi gikk ut i vinden.

Slike kommentarer er hyggelig å høre når man er ny et sted, så det kan godt tenkes vi finner veien dit en annen gang.

Hanna og Sigmund Handeland i Misjonssalen Mandal. Foto: Harald Haugland
Hanna og Sigmund Handeland i Misjonssalen Mandal. Foto: Harald Haugland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.