Sangglede

Share
Sangkveld i Mandal, oktober 2016. Foto: Harald Haugland
Sangkveld i Mandal, oktober 2016. Foto: Harald Haugland

I kveld opplevde jeg sangglede på høyt nivå. Vi tok turen til Mandal Bedehus der det skulle være sangkveld med Knut Svein Dale.. Han hadde med seg Finn Harald Benestad på piano, og så sang vi. Tale kan en knapt kalle de få ordene som Knut Svein hadde i introduksjon til sangene, men han fikk likevel gi oss et andaktsord: For å holde det onde ute, må vi slippe det gode inn.

Her er lista over sanger vi sang i kveld:

La meg få høre om Jesus
Ved Jesu føter ei stille stund
Herre, gjør det stille i mitt indre
Ånd fra himlen, kom med nåde
Jeg blir så glad når jeg ser deg
Dine løfter er mange
Han tek ikkje glansen av livet
Å glede stor som Herren gir
Den himmelske lovsang
Guds menighet er jordens største under
Nærmere deg min Gud
Jeg løfter mine øyne opp til fjellene
O store Gud
I den stille klare morgen
Bred dina vida vingar
Velsignelsen

I tillegg til alle fellessangene var det duettsang ved Jan og Arthur Robertsen. Jeg noterte ikke sangene deres, det var gamle og gode musikklagsanger. Jublende sangglede både fra duettsang og fellessang, ikke minst takket være en sjelden inspirerende pianist.

Jeg tok et bilde med nettbrettet mitt, det er ikke godt, men viser de sangglade mennene som ledet sangene, I tillegg til de jeg har nevnt før, var også Odd Kleveland og Ole Berge med i den gruppa.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.