Siste radioveke i oktober 2016

Share

Så er vi komne til siste radioveke i oktober 2016.  Her er programmet for Valle Radio denne veka:

Tysdag 25. oktober
Ansvarleg og teknikar: Siri Johannessen
18.00 Kvarteret
18.15 Over ein open Bibel med Leif Holthe (Norea)
18.30 Sangtimen
19.30 Aktuell time

20.30 Postludium

21:00 Kyrkjebakken

Onsdag 26. oktober
Teknikar: Jørund Georg Jore
18:00 Møte i Valle kommunestyre

Sjølv starta eg denne veka med å gå på møte i Mandal KrF på SKAP kreative folkehøgskole i kveld. Der fekk vi orientering om SKAP,  sang ved Elia Ardiles – og  åpningsord ved Gunnar Skaar. KrF-lagene i Marnardal og Lindesnes er invitert til å være med på møtet.

Fylkesvaraordfører Tore Askildsen ledet møtet.
Kveldens hovedattraksjon var partileder Knut Arild Hareide, som hadde eit interessant og perspektivrikt foredrag om kva partiet har fått gjennom både dei siste åra og tidlegare. Han peika på at sjølv om partiet har mindre oppslutning på meiningsmålingar no enn i storhetstida, er det ingen grunn til å gje opp kampen for menneskeverd i alle sider av politikk og samfunn. Eit førtital tilhøyrarar var godt nøgde med programmet, både folkehøgskulen sitt innslag, sangen og foredraget gav grunnlag for tanke og tru.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.