Trommer for fred 2016

Share

Landeskogen_2011

Helga Arntzen var med i Valle Radio tirsdagskvelden og fortalte om arrangementet Trommer for fred 2016 som går av stabelen på Landeskogen i morgen. Hun har satt opp gratis buss fra Hovden til Landeskogen for folk som vil delta på arrangementet, som er gratis. I samtalen med Siri Johannessen fortalte hun om de som skal være med. I omtalen nedenfor står det om gratis buss fra Hovden, men det var for få som meldte seg på, så den ble avlyst.

Nedenfor tar jeg med omtalen på Facebooksiden til Landeskogens venner:

Under mottoet «Trommer for Fred» – markerer Landeskogen Peace Center og Aktive Fredsreiser den globale fredstanken på fødselsdagen til Mahatma Gandhi.

Med Safia Abdi Haase og afrikansk trommer vil vi sende en melding om at vi vil ha slutt på den meningsløse krigen i Syria. (Minikurs for de som vil være med å prøve afrikanske trommer.)Innslaget på Landeskogen vil bli delt virtuelt med arrangement andre steder i verden denne dagen.

Vi gleder oss også til foredraget: Music Without Borders (Grenseløs musikk). Folkemusikken fra Setesdal møter folkemusikere fra andre musikkulturer og verdensdeler. Et prosjekt i regi av Universitetet i Agder. Prosjektleder: Bjørn Ole Rasch.

Landeskogen Peace Center er i stadig utvikling og flere spennende utstillinger er allerede på plass. Dette er også en anledning til å oppleve stedet og møte Helga Arntzen og hennes visjoner.

Omvisning på Landeskogen – Utstillingene er åpne – salg av kaffe og vafler i kafeen.

Det vil bli satt opp gratis buss fra Risør og fra Hovden.
Transport
Fra torvet i Risør. Avreise kl.10:30. Retur kl.17:00
Fra Hovden kl.11:30. Påstigning langs rv 9 på ordinære busstopp.Bussen er gratis – fortløpende påmelding til full buss.

For info/ påmelding buss – kontakt:
Landeskogen Peace Center ved Helga Arntzen. Tlf.95238199 e-post; helga@aktive-fredsreiser.no

www.aktive-fredsreiser.no
www.landeskogen.no/index.php/nyheter/

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.