Avreise

Share

avreise

Så var det tid for avreise for de som var på helgebesøk hos oss på Eskeland. De var heldige med været, så i dag ble det en tur på stranda før middag. Der var bestillingen ferskt kjøtt og suppe med løksaus, så kjøtt fra elg og okse stod på kok mens folk var på tur. Planen hadde vært å spise rundt klokka ett, men det holdt ikke, så klokka ble tre før de reiste.

Vi hadde en invitasjon til å komme til Spangereid kirke og høre Vest-Agder kammerkor i Nine lessons and carols, men det var klokka fire, så det rakk vi ikke. Men jeg håper at Jorunn og Ole-Thorvald og de andre sangerne i koret fikk god respons. Vi koser oss nå i kveld med gudstjeneste fra Kristianstad i Sverige på STV2 fra 23 til 24. Flott å høre av all den flotte svenske adventsmusikken.

Jeg sendte i dag et spørsmål til Erik Kjebekk om han kunne hjelpe meg med å finne skriftlig informasjon om lesere i norsk sammenheng. Han ringte meg tilbake, detektivarbeidet hans hadde gitt magre resultater. Jeg skal nok komme tilbake til det, jeg har planer om å skrive om det på Setesdalswiki. Om noen som leser dette har informasjon jeg kan bruke, hadde jeg blitt glad hvis dere tok kontakt.

I dag har det ikke blitt skrevet noe særlig på nettleksikonet, men vi vokser da litt hver dag selv om det ikke alltid legges til nye artikler. Jeg hadde, basert på dødsannonse i Setesdølen, skrevet om Gunnar Løyland. Han bodde i Valdres. I går fikk jeg lov å legge inn minneordet om ham som stod i Vårt Land, så om du går til den artikkelen nå, vil du se at det er mer å lese enn det var før.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.