God som ny

Share

Kvisten på låven står litt utsatt til for vær og vind. Tidligere fortalte jeg at Kristian Ihme, naboen vår, skiftet et vindu som holdt på å falle ut. I går og i dag har han igjen vært på låven, nå for å skifte bord på vestsiden og østsiden av kvisten.

Jeg snakket med Reidun om det og sa at jeg er imponert over ham, går der alene og setter opp stillas, løfter opp de bordene som skal på plass etter at han har saget dem til med sag nedenfor. Han klatrer som en apekatt i stillaset, selv ikke i mine unge dager ville jeg klart å ha en slik jobb, om jeg hadde vært en handyman.

Jeg sa det til ham også. -Det er godt selskap i radioen, sa han. Når det er en mørk morgen, er det litt tungt å komme i gang, men en ekstra kaffekopp om morgenen gjør underverk.

På plass før vi har tenkt på å våkne, jobber trutt og jevnt hele dagen. Jeg ble virkelig imponert og gir ham og Ihme bygg mitt aller beste skussmål, selv før regningene har kommet. Og kvisten ble ny og fin, bare se på bildet.

kvisten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.