Helgebesøk

Share

Å få helgebesøk er alltid koselig. I en tid nå har det vært på planen at Rønnaug, Håkon og Nikolai skulle komme på besøk denne helga. Det er en lang kjøretur fra Nittedal til Eskeland, og når den starter etter skoletid og jobb, blir det kveld før de kommer fram.

-Det gikk forbausende raskt gjennom Oslo. Jeg hadde trodd det var mye trafikk når det var Black Friday, sa Rønnaug da de var vel framme ved halv ti-tida i kveld

-De som til vanlig er i trafikken, var kanskje på kjøpesenteret, mente jeg.

-Uansett, jeg handlet ikke noe Black Friday-tilbud i det hele tatt i dag. Vi stoppet på Bergbys som vi pleier, der hadde de det vi hadde behov for på turen, og det er akkurat halvveis, så det passer godt med en stopp der.

Hovedproblemet på turen var at iPad og mobiltelefon gikk tom for strøm underveis. Nikolai løste det med å ta en høneblund underveis. Men det første han så etter da han kom inn, var mulighet til å få lade.

-Får du ha iPaden alene nå? spurte jeg og husket på diskusjoner tidligere om tidsbruk til spill. -Ja, nå har Kristine sin egen iPad og Håkon bruker mobiltelefonen, så nå er det jeg og mamma som bruker denne.

-Nå skal du se hva jeg pleier å spille. Det heter beyblade. Jeg kan finne en video som viser hvordan det fungerer.

Så måtte mormor låne morfars briller.  Morfar benyttet anledningen til å finne nettbrettet og ta et bilde. Etterpå var det leggetid.

nikolai-og-reidun

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.