Liv i skjermen

Share
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons

I dag tok jeg en telefon til Euronics i Mandal og fortalte om hva som hadde skjedd med tv-apparatet mitt.

-Det er et rele som er gått. Jeg hadde inne apparat til reparasjon for noen år siden, det kom på fire-fem tusen, sa han jeg snakket med. -Hvor gammelt er apparatet?

-Nesten ni år, svarte jeg, jeg må vel bare bytte da.

-Vi har et Grundig apparat til knapt 11.000, sa han. Det vil bli en god erstatning, det er Smart-tv og du kan ha netflix på det. Vil du komme ned og se?

-Kan ikke du bare komme med det+

-Jo, men jeg må få vinterdekk på bilen først, så jeg kommer litt utpå dagen.

Jeg tok en middagslur i halv-to-tiden, og da jeg kom opp klokka tre, stod et nytt apparat i stua, jeg hadde ikke engang hørt at han ringte på døra. Eurosport sendte reprise på snooker-finalen fra i går og jeg fikk se slutten, etter hvert fikk jeg også med meg kveldens Urix om det amerikanske presidentvalget. Så nå er jeg klar for valgvake i morgen. På Wikipedia er det denne uke skrivekonkurranse om presidentvalget, så jeg brukte bilde derfra denne gangen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.