Nytt vindu

Share

kristian-ihme-cropped

I sommer oppdaget vi at vinduet i kvisten på låven var helt ødelagt. Det var ikke mulig å reparere, men naboen vår, som er byggmester, kunne ordne saken for oss. Han var og tok mål en gang i høst og bestilte nytt vindu.

Da snøen kom i høst, ble det også mye vind, så Reidun begynte å bli engstelig for at det kanskje skulle falle ut før det ble byttet. Jeg snakket med Kristian Ihme om det og han skulle komme denne uka og bytte det.

I kveld dukket han opp. Nå er det helt mørkt om kvelden, men han satte lysa på bilen for å få lys ute, og så gikk han inn og tok ut det gamle og satte i det nye. Han hadde med seg en hjelper, så det gikk helt greitt, etter det han fortalte da han kom tilbake med nøklene.

Da ble det kaffe og nybakte boller. I morgen skal Reidun på julemesse på Mandal bedehus, hun er i en kjøkkenkomite og har bakt boller man kan kjøpe når man er på basar. Vi fikk prøvesmake, de kan helt klart anbefales. Så gikk praten om løst og fast over kaffe og boller. Og kvisten på låven fikk tett vindu.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.