allstøtt med deg

Share
Leonhard Jansen og Vidar H. Homme med jubileumsboka til Valle Sparebank.
Leonhard Jansen og Vidar H. Homme med jubileumsboka til Valle Sparebank.

I dag var det signering av Valle Sparebank si jubileumsbok. Eg tok ein telefon til banken for å høyre om eg kunne hente den i Kristiansand i dag, for eg skulle ein tur til byen og dersom boka var på plass der, ville eg gå innom og få den. Men den kom ikkje til Kristiansands-filialen før på fredag, så eg fekk ikkje ønsket oppfylt. No får eg gå innom i Markens gate 2 neste gong eg tek turen til Kristiansand.

Setesdalswiki er også allstøtt med deg, har du ein mobil eller eit nettbrett, kan du få mykje god setesdalsinformasjon der. No har eg laga ein adventskalender der vi kan legge inn aktuelle bilete frå dagane i adventstida. Geir er jo svært aktiv med fotoapparatet og har funne fine bilete å leggje inn. Her er det først til mølla, har du eit bilete kan du laste det opp. Finn du eit på Setesdalswiki som du vil bruke, er det bare å bruke det på adventskalenderen, og du kan også bruke bilete frå Wikimedia Commons direkte på Setesdalswiki, bare å skrive namnet, så dukkar det på magisk vis opp i kalenderen.

I tillegg fann eg ut at også framsida kan ha med bilete i hendingar på den aktuelle dagen, så om du finn eit bilete å illustrere dagen med, kan det også kome på framsida. Allstøtt med deg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.