Kjør forsiktig

Share

 

Foto: Reidun Haugland
Foto: Reidun Haugland

I dag var vi en tur til Kristiansand og på veien tilbake kom vi forbi Valand på vei opp mot Håland da det plutselig ble stopp i trafikken. Foran oss så vi en ambulanse og blinkende blålys. Trafikken kom mot oss, men vi måtte vente.

-Ta nettbrettet, dette vil jeg ta bilde av, sa jeg til Reidun. Men det var jeg som kjørte, og det var politi der, så jeg kunne jo ikke få tatt bildet selv. -Du må ta bildet, sa jeg. Ta det gjennom vinduet når vi kjører forbi.

Hun gjorde som jeg fortalte henne, det ble to bilder, og det ene av dem bruker jeg på bloggen i kveld.

Vel hjemme leste jeg i nettavisene til Lindesnes og Fædrelandsvennen om ulykke. Det var en 69 år gammel mann som var på vei vestover i en Ford Transit. Så kom han utfor asfaltkanten, og da vippet bilen rundt. Airbagene ble utløst, men han ville ikke bli med ambulansen. Snart var veien ryddet og trafikken gikk som normalt. Men moralen bør vel være at man bør kjøre forsiktig, for plutselig er ulykken ute.

Avisene spurte folk om de hadde bilder, men jeg droppet å dele med avisene, i stedet deler jeg det med dere som leser bloggen min.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.