Paradoks

Share

Tirsdag skrev jeg om utforkjøringen vi var vitne til da vi kom mellom Valand og Håland på vei hjem fra Kristiansand. Jeg hadde vært på sykehuset i Kristiansand for å ta noen blodprøver før min halvårlige kontroll der. I dag var tiden for kontroll og dermed fikk jeg vite resultatene. De var stabile, gledelige og som de pleier å være. Om jeg hadde følt meg litt sjaber siste uka, blir et slikt besøk en opptur hvor man helst føler seg bedre etterpå.

Reidun var med også i dag, så vi vurderte litt om vi skulle ta en kaffekopp på kafeen på sykehuset, men valgte å kjøre hjem og heller ta lunsj hjemme.

Så kom vi inn døra hjemme, og da gikk turen rett på toalettet for da kom frokosten opp igjen. Plutselig, uten noe forvarsel i det hele tatt. Og lysten på lunsj var minimal, for å si det slik. I stedet ble det en middagslur for å håpe at det ga seg.

Heldigvis gjorde det det. Da jeg kom tilbake fra drømmeland, valgte jeg på øverste hylle, og da ble det havresuppe. Men da den ikke kom opp igjen, kunne jeg nyte ostesmørbrød til middag, om det var en forsinket lunsj eller hva jeg nå skulle kalle det.

Men jeg synes det er et paradoks at legen sier at alle prøver er bra og at jeg så går hjem og gir hals.

Ellers ble kvelden en opptur med håndballseier, men jeg trodde en stund at de franske jentene skulle vinne kampen. Så nå er det bare å glede seg til en ny og spennende kamp søndag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.